Vestició de la Germana Verònica

Estem de celebració!!!

Aquest dissabte 27 de gener la nostra estimada Verònica va donar el SÍ al Senyor i a l'església de l'Adoració, a Schönstatt, va tenir lloc la cerimònia de la seva Vestició, junt amb la de vuit joves més, procedents de sis països diferents (Argentina, Mèxic, Polònia, Paraguai, Índia i Espanya)

Les candidates


Què és la Vestició? Un cerimònia on les joves inicien, després d'una etapa de discerniment previ, el seu camí per esdevenir Germana de Maria de Schönstatt, passant del postulantat al noviciat. 

Les noves germanes continuaran la seva formació durant dos anys més, prop del Santuari original. 

Des de diversos punts de l'Estat espanyol i França van desplaçar-se una vuitantena de persones per acompanyar Verònica i la seva família en aquest gran pas. Molts dels assistents eren membres de la Joventut Femenina catalana i gironina, de la que ha estat membre, monitora i dirigent. Han estat quinze mesos des que es va incorporar al seu curs, aquell setembre de 2022.

El dissabte al vespre, a més, sis dels pelegrins van segellar la seva Aliança d'Amor personal dins el Santuari original, en una cerimònia emotiva i joiosa, amenitzada per cants.

Des d'aquí, Germana M. Verònica et desitgem que la Mater sigui al teu costat en els anys de formació i servei als que tan generosament t'has entregat!

Comentaris