25 anys de la MTA a Llagostera

Per al moviment de Schoenstatt a Girona la data d'avui és emblemàtica: fa 25 anys, a instàncies de Mossèn Gabriel Solà es va instal·lar una imatge de la MTA (Mater Ter Admirabilis) de Schoenstatt a una capella lateral de l'esglèsia parroquial de Llagostera, a l'esquerra de l'altar.

Els últims anys sempre hem aprofitat aquest dia per fer una jornada de pregària i convivència familiar, oberta a tothom. Fa cinc anys ens acompanyaren amics de la família catalana en una celebració similar prop de Santa Seclina. 

El 2010 aprofitàrem per visitar la que era en aquell moment un projecte de seu: la rectoria de Sant Jordi Desvalls. L'any següent tornàvem a Llagostera. Avui també.

A la missa de 2/4 d'onze ha seguit una estona de pregària de preparació per a l'Advent i el regal d'un braçalet per recordar-nos de Maria.
Posteriorment un dinar compartit a la zona esportiva tot aprofitant la càlida llum del sol del migdia. A l'hora del cafè, mentre els pares la feien petar, els mitjans preparaven una petita representació que després hem gaudit amb humor.

A l'hora de berenar hem tingut una Visita. Hem comentat amb ella diverses qüestions i ens ha fet un prec:
- Com sabeu s'està preparant un Sínode, bé dos sínodes -un extraordinari per a 2014 i l'ordinari per al 2015- i el seu tema és la Família. Des de la Santa Seu s'han enviat als bisbats qüestionaris i es demana que els fidels hi participin per tal de redactar els documents de treball. Com a grup de famílies que sou, us demano que hi preneu part i hi responeu com a grup.

Cançons de comiat i benediccions per als més petits. I a continuar el camí de l'Advent tots plegats!

Comentaris