Renovació Aliança 18 d'octubre

Aquest curs un dels nostres objectius com a Família de Schönstatt a Girona és celebrar el dia 18 de cada mes la renovació de l'Aliança d'amor al nostre Santuari llar de Sant Jordi .
Per organitzar-la algunes famílies s'han ofert voluntàries, obrint a la resta de membres la participació en l'acte.

Imatge de la MTA amb els Capitals de Gràcies aportats
La primera renovació es va realitzar el passat divendres 18 d'octubre, coincidint amb el 105è aniversari de la primera Aliança i alhora amb el jubileu pels 50 anys del primer Santuari a l'Estat espanyol, ubicat a Pozuelo de Alarcón (Madrid)


Malgrat l'excepcionalitat del dia unes 28 persones d'edats diverses van participar-hi, amb la pregària, cants i oferiment del Capital de Gràcies acumulat aquests dies.
Una vetllada entranyable a la que s'afegí posteriorment una estona de convivència entre els assistents.

Gràcies als assistents i als que en la distància es van unir en la pregària.

__________________________________

Este curso uno de nuestros objetivos como Familia de Schönstatt en Girona es celebrar la renovación de la Alianza de Amor el día 18 de cada mes en nuestro Santuario hogar.
Para organizarla algunas familias se han ofrecido voluntarias, abriendo al resto de miembros la participación en el acto.

Els assistents durant la Renovació d'Aliança

La primera renovación se llevó a cabo el pasado viernes 18 de octubre, coincidiendo con el 105º aniversario de la primera Alianza y al mismo tiempo con el jubileo por los 50 años del primer Santuario en el Estado Español, ubicado en Pozuelo de Alarcón (Madrid).


A pesar de la excepcionalidad del día unas 28 personas de edades diversas participaron, con la oración, cantos y ofrecimiento del Capital de Gracias acumulado estos días.
Una velada entrañable a la que se añadió después un rato de convivencia entre los asistentes.

¡Gracias a los que asistieron y a los que en la distancia se unieron en oración!

Comentaris