Resum d'activitats octubre-novembre 2019

Adjuntem breument una relació de les nostres activitats com a moviment durant aquests 2 mesos:


Renovació de l'Aliança els dies 18 d'octubre i 18 de novembre al santuari-llar de St. Jordi Desvalls. A càrrec de les famílies del moviment que s'ofereixen voluntàries.


Inici de les trobades de les Joventuts femenina i masculina.


Participació en la preparació del congrès de laics del proper mes de febrer de 2020 a Madrid. A rel del document preparatori que els delegats diocesans ens van fer arribar, el passat 13 d'octubre vam trobar-nos i vam debatir-lo. 

Les conclusions i opinions es van aportar a la trobada preparatòria que el 26 d'octubre va realitzar-se a nivell diocesà, amb la presència d'altres entitats, parròquies i grups del bisbat de Girona. Tant un  debat com l'altre han estat enriquidors.


Recès d'Advent. Dissabte 23 de novembre es va celebrar al Santuari de Valldoreix el recès d'Advent per a matrimonis de Catalunya. 

_____________________________________________

Adjuntamos brevemente una relación de nuestras actividades como movimiento durante estos 2 meses:



Renovación de la Alianza los días 18 de octubre y 18 de noviembre en el santuario hogar de St. Jordi Desvalls. A cargo de las familias del movimiento que se ofrecen voluntarias.



Inicio de los encuentros de las Juventudes femenina y masculina.


Participación en la preparación del congreso de laicos del próximo mes de febrero de 2020 en Madrid. A causa del documento preparatorio que los delegados diocesanos nos enviaron, el pasado 13 de octubre nos encontramos para debatirlo. 

Las conclusiones y opiniones se aportaron en el encuentro preparatorio que el 26 de octubre se realizó a nivel diocesano, con la presencia de otras entitades, parroquias y grupos del obispado de Girona. Los dos debates han sido enriquecedores. 


Retiro de Adviento. El sábado 23 de novembre se celebró en el Santuario de Valldoreix el retiro de Adviento para matrimonios de Catalunya.


Comentaris