Sant Salvador d'Horta

 Avui és dia 18. Dia d'Aliança per a Schönstatt.

Aquesta tarda una petita delegació de representants dels diferents grups del moviment han acudit a la casa rectoral de Sant Jordi Desvalls. I s'ha efectuat la retirada del santuari-llar ubicat en una de les habitacions.

No és un desmantellament: és un trasllat. Davant la imatge de la Mater hem donat gràcies per aquests 9 anys passats a la casa que ha allotjat les nostres activitats, per les estones de pregària, de formació, de lleure compartides, per les amistats forjades, per l'Amor a Maria i a Jesús... 

Seguidament hem traslladat els símbols del Santuari llar a un nou punt: l'església de Sant Salvador d'Horta, a Girona. Allà esperaven una vintena dels amics de Schönstatt per celebrar el dia d'Aliança.

Als peus de l'altar, on havia un reliquiari de Sant Salvador d'Horta s'han dipositat els símbols (imatge, creu de la Unitat, Capital de Gràcies, espelmes, un ram, espigues dels camps que envolten Sant Jordi...) i un dels nostres membres ha fet una semblança biogràfica del patró de la parròquia i sant del dia.


A continuació tots plegats hem pregat per l'inici d'aquesta nova etapa, d'aquest nou projecte a aquesta parròquia que ens acull, i per a que doni fruits. 

Feta la renovació d'Aliança pels presents, els nostres joves han traslladat el Santuari llar a una ubicació provisional, a l'espera de condicionar adequadament els espais que acolliran les nostres activitats.


Dia doblement simbòlic: no sols per la renovació mensual de l'Aliança d'Amor amb Maria, sinó també per la festivitat del patró de l'església que ara ens acull: Sant Salvador d'Horta. Que sigui l'inici d'un projecte il·lusionant i fructífer!

Comentaris