Inici de curs 2021-2022


Durant aquesta segona quinzena de setembre s'han dut a terme les Jornades d'inici de curs de les diferents branques del moviment: Juventut Femenina (18 de setembre), Lliga de Famílies (19) i Joventut Masculina (25 i 26).

Aquestes van transcòrrer al voltant del Santuari de Valldoreix, amb assistència de gent de diferents indrets de Catalunya. Temps de retrobament, d'intercanvi, de reflexió i tanmateix d'observar les mesures sanitàries.


A Girona vam renovar l'Aliança el mateix dia 18, al santuari-llar dels locals de la parròquia de Sant Salvador. Alhora, aquell vespre, a Valldoreix, una noia de la Joventut Femenia segellava el seu compromís de militància davant les seves companyes.


Pregària d'Aliança d'un matrimoni (foto SO)

El 26 tres dels matrimonis gironins de la Lliga de Famílies segellaven o renovaven la seva Aliança amb la Mater al Santuari. Una celebració íntima i familiar, acompanyats per fills i matrimonis germans del seu Grup de Vida i pels caps de Catalunya.


I per aquest divendres 1 d'octubre el Jovent reprèn l'organització de les vetlles mensuals de Pregària a l'església de Sant Salvador d'Horta, obertes a tothom!!!


Per últim, a finals d'octubre s'iniciaran les celebracions per commemorar el jubileu (25 anys) del Santuari Nova Pentecosta, a Valldoreix. La Família de Schönstatt a Girona hi participarà segur.

Comentaris