Compromesos amb la Comunitat!

Des de març de 2021 tenim cedides unes sales a la parròquia de Sant Salvador d'Horta, a Girona. Des d'allà impartim els nostres tallers i trobades dels diferents grups de Vida que conformen la nostra comunitat (Matrimonis, Mares, Joventuts Femenina i Masculina...)

Vam entrar-hi una dia simbòlic per a ambdós: el 18 d'aquell mes. Per una banda era la festivitat del Sant titular de la parròquia, per l'altra tots els dies 18 de mes són per al moviment de Schönstatt Dia d'Aliança, on renovem les promeses d'aquell 18 d'octubre de 1914.

Col.laborem amb les activitats de la parròquia, bé acompanyant amb els cants la missa de dissabte al vespre, bé com a catequistes, o materialment contribuint al manteniment i millora de les instal·lacions. 

Així el grup de Matinadors (Homes adults) realitza tasques de jardineria al terreny adjacent al temple, que s'utilitza com aparcament, passant el tallagespa, i podant si cal, els primers dissabtes de mes.



També aquest cap de setmana, festa de Crist Rei, un dels nostres grups de Matrimonis ha condicionat una de les sales on s'imparteix la Catequesi pintant les parets i el sostre. La diferència és nota! 



I no sols això, diferents membres de la Família de Schönstatt a Girona participen en la vida de diferents àmbits de l'Església: monitors d'esplais, directors i intèrprets de cants, i catequistes en altres parròquies, col·laboració amb la Delegació de Joves, en les confraries, en consells diocesans, l'Adoració... 

Perquè som Comunitat i hi participem! 

Comentaris